top-banner.jpg (1)

Bliv samarbejdspartner med BoligDK

 

Bliv samarbejdspartner med BoligDk – Kvit og frit

- Opret en gratis udlejer konto på Boligdk.dk 

 

Vi er Danmarks nye online boligportal med mere end 5.000 lejeboliger. Vi bestræber os på at være Danmarks største og mest brugervenlige lejeportal, som gør det nemt at matche lejere og udlejere inden for trykke rammer.

 

Som partner med Boligdk.dk får du en ambitiøs og arbejdsom samarbejdspartner. 

Vi vil gøre alt for at netop DU får udlejet dine boliger hurtigst muligt til de rette lejere. 

Hos BoligDK er vi nytænkende og innovative i vores måde at præsentere vores boliger på, og med et stort kendskab til online marketing er vi langt foran vores konkurrenter. Det store kendskab til markedet samt vores ambitioner har resulteret i, at vi allerede efter kort tid er en af de største lejeboligportaler i Danmark. Vores team består af mange forskellige kvalifikationer og er bygget op omkring passion for boligudlejning samt en masse know-how inden for marketing og boligmarkedet med henblik på lejeboliger.

 

Vi har bygget et nyt og spændende program op for udlejere, hvor vi vil reklamere GRATIS for din bolig. 

Ja, du læste rigtigt! Denne service koster nemlig 0 kroner. 

 

Skal du akut leje din bolig ud? Så kan du med fordel sende os en mail til vores kundeservice og vi vil gratis reklamere for den, for at få den udlejet hurtigst muligt. 

Vi gør brug af forskellige markedsføringsmetoder, blandt andet sociale medier samt købt reklame på andre relevante sider. Derudover har vi opbygget et enormt stærkt netværk inden for influencers, som bidrager til, at vi får budskabet om BoligDK ud til en stor målgruppe. 

 

Skal vi være partnere? Opret dig allerede i dag 

 

Vi ser frem til et seriøst samarbejde – Velkommen til Tema BoligDK!

Tilmeld dig allerede i dag og opret din bolig her.