top-banner.jpg (1)

Find en roomie

Find en roomie

Står du og skal flytte hjemmefra? Har du overvejet at flytte sammen med en eller flere roomies? Vi kan varmt anbefale det. Det har en masse fordele at bo sammen med andre. Hvis du allerede står med en lejlighed med et eller flere ekstra værelser, som du vil udleje, eller hvis du selv søger efter en lejlighed med tilhørende roomies, så det bare med at komme i gang. Vi giver dig nogle bud på, hvilke fordele der er ved det samt hvordan du kommer i gang!

 

Der er massere fordele ved at bo sammen med andre

Fordelene er mange ved at bo sammen med andre. Har du ikke boet sammen med en roomie før, men har overvejet det? Så er det bare med at springe ud i det! Det er en oplevelse, som alle burde have med i bagagen. Ikke nok med at det sociale sammenhold kan være fantastisk ved at bo flere sammen, så kan det også være en fordel rent økonomisk for især studerende. Roomies er i dag en meget almen ting blandt unge mennesker, og det er ikke uden grund!

Det er ofte en fordel økonomisk at bo sammen med andre, eftersom at man så kan dele huslejen ud på flere personer og dermed bliver det meget billigere at bo i din drømmelejlighed. De faste udgifter som el, vand og varme kan også deles mellem jer - det kan også være med til at give luft i budgettet. Et godt alternativ til at have en eller flere roommates er selvfølgelig at finde en billig studiebolig.

Det kan være en stor gevinst socialt at bo sammen med andre. Der er altid nogen at komme hjem til, nogen at snakke med og lave sociale aktiviteter med. Selvom man er roommates behøver man ikke at være bedste venner, og bruge en masse tid sammen. Man skaber helt selv lige det forhold, som man vil med sin roomie. Det er dog vigtig at finde en man er tilpas med og som er på samme bølgelængde med hvad man søger i en roomie.

Står du og mangler en roomie?

Hvordan finder man frem til den roomie, der lige passer til dig? Det er der desværre ingen opskrift på. En ide ville være at starte med at kigge efter en der har samme interesser som dig, og måske endda er jævnaldrende, så man er samme sted i livet. Det kan være hvis I begge er studerende, så er det nemmere at sætte sig ind i hinandens hverdag, med hvor presset man kan være i eksamensperioder osv.

Du kan kigge efter roomies her på siden - her er flere værelser, hvor andre mangler nye roommates. Hvis du har fundet en roomie, kan I ligeledes søge efter lejligheder her på siden, og finde netop den lejlighed, der vil passe til jeres behov. 

 

Held og lykke med at finde din næste roomie!