Top banner

Lejeboliger til leje i Aalborg

Så vores store udvalg af ledige lejemål i Aalborg. Du kan se hele listen nedenfor.

Filtrer din søgning

Filtrer din søgning

  • {{location.code}} {{location.name}}
  • {{location.code}} {{location.name}}

Sorter søgning

Boligtype

  • {{type.name}}

Pris

Værelser

Areal

Andet

  • Husdyr tilladt
  • Ubegrænset lejeperiode

Vi fandt {{propertiesCount}} ledige lejeboliger på denne søgning.

 


Søger du en lejebolig i Aalborg

Vi får hver dag nye boliger tilgængeligt på siden og som oprettes til fordel for dig som lejer. Hvis du gerne vil være sikker på at være opdateret med de nyeste boliger, kan du gratis tilmelde dig vores Boligagent, hvor du ved nye boliger vil modtage en mail med boliger, som ligger indenfor dine kriterier. Det er gratis for dig og du skal ikke røre en finger, for vi gør hele arbejdet for dig. Faktisk står vi bag dig helt indtil at du finder en lejlighed, som lever op til dine krav og ønsker til din drømmebolig. Hvis du har interesse i at bo i Aalborg, kan du med fordel læse nedenstående tekst om de forskellige boligområder i byen - vi håber at du finder dem relevant og hjælper dig i din søgning. 


Lejeboliger i Aalborg Midtby

Aalborg Midtby har igennem den seneste tid været igennem en stor forvandlig ved at gå fra at være et industriområde til at være et flot beboelsesområde, hvor verdenskendte arkitekter har været med til at bygge flotte boliger langs Havnepromenaden. Midtbyen tilbyder også en masse skønne caféer, butikker og andre kulturelle oplevelser som Kunsten Museum, Aalborgtårnet og Utzon Center. Derudover kan byen prale af en af Europas største festgader, nærmere betegnet Jomfru Ane Gade, som er beliggende i centrum af Aalborg. Der er dermed nem adgang til både diskoteker, caféer, shoppingmuligheder og kunstneriske seværdigheder. 


Aalborg Havnepromenade

Havnepromenaden i Aalborg er blevet et attraktivt sted for mange beboere i byen at sætte sig og eventuelt drikke en kop kaffe. Udviklingen, som havnepromenaden har gennemgået, har gjort det eftertragtet for mange at gå ture, sætte sig eller sole sig i det gode vejr.  Kommunen har valgt at investere meget for, at renovere havnen til, at blive et attraktiv sted at være. Før i tiden var havnen meget præget at det vigtige industrikvarter, men nu er dette blive byens perle. Her har du mulighed for at deltage i mange forskellige sportsaktiviteter som basketball, håndbold og fodbold. Om sommeren er der også mange koncerter og super god stemning. Hvis du ønsker en lejebolig ved Aalborg Havnepromenade, så tilbyder vi et stort udvalg.


Bo i Øgaden  

Søger du en lejebolig i Øgaden i Aalborg, så vil du komme til at bo lidt uden for Aalborg centrum. Der er rigtig gode indkøbsmuligheder, og hvis du er studerende, vil du komme til at bo tæt på folkeskole og Universitetet. Denne del af byen vil generelt også være billigere at bo i end eksempelvis i centrum eller vestbyen. I Øgaden ligger der også en rigtig flot park ved navn Østre Anlæg, hvor der er store grønne arealer. Øgaden ligger også tæt på Aalborg Havnefront, hvor det er utrolig populært at gå ture og nyde det rolige vand.


Nørresundby

Hos BoligDK har vi et stort udvalg af lejeboliger i Nørresundby, som både passer til en studerende eller et par. Nørresundby er igennem den sidste tid blevet meget populær, på grund af den fine havnepromenade, hvor der er kommet mange nye boliger. Hertil vil huslejen generelt også være lidt lavere end hvis man boede i Aalborg Midtby. I Nørresundby er der mange skønne sportsmuligheder i form af fitnesscentre, svømmehal, badminton, karate, wellness og mange andre populære aktiviteter. Søger du en lejebolig i Nørresundby, så kan du finde den på BoligDK.  


Vestbyen i Aalborg

Er du vild med skøn natur, gamle hyggelige bygninger og gåture langs vandet? Så er vestbyen det perfekte sted for dig at bo. Denne del af Aalborg ligger et stenkast fra havnen og friluftsbadet, som er blevet utrolig populært igennem den seneste tid. Herudover er der mange skønne grønne arealer, som er perfekte hvis man godt kan lide at gå lange ture. Vestbyen tilbyder også gode muligheder for skole, butikker, fitnesscentre, sygehus, biblioteker og mange kulturelle oplevelser.

I Aalborg Vest finder du et stort udvalg af studievenlige og delevenlige boliger. Denne del af byen har igennem den sidste tid været opleveret en stor udvikling, som betyder, at mange af lejlighederne er blevet renoveret og fremstår rigtig fine. I Aalborg Vestby vil det også være lidt billigere end hvis man boede inde i Aalborg Midtby.

Ønsker du at bo sted sted med flot natur og grønne arealer, så vil Vestbyen være det perfekte sted for dig. Der er mange store grønne arealer, hvor man kan gå hyggelige ture og holde picnic. Hertil har Vestbyen en skøn havnepromenade, hvor man kan gå langs vandet og nyde den friske luft. Friluftbadet er også fornyligt blevet renoveret og fremstår utrolig lækker. Så ønsker du og gå eller tur, eller tage en dukkert om sommeren, så er der utrolig gode muligheder for dette.

Vestbyen tilbyder også en masse spændende faciliteter som skoler, fodbold, bibliotek, kampsport og mange andre. Hertil ligger der også mange gode cafeer som f.eks. Vestre Baadelaug, Pandekagehuset og Ulla Terkelsen, hvor man kan nyde en god brunch, eller en lækker frokost. Vestre Baadelaug er også blevet kåret til at have den bedste bøfsandwich.

 

En typiske månedlige husleje i Aalborg er på omkring 1.978. kr. og op til 17.800 kr. Den gennemsnitlige leje pr. m2 er 81 kr.

Hos BoligDk finder du 386 ledige lejeboliger i Aalborg. Vi har samlet 9646 boliger til leje i hele Danmark.

På BoligDk kan du nemt og enkelt udleje din bolig 100% gratis. Opret gratis annonce allerede i dag.

Det bedste råd er at komme i dag hurtigst muligt, vi ser en tendens til at storbyer i aalborg har en et stigene antal tilflytter. Du kan oprette en Gratis boligagent som sender dig de nyeste ledige lejeboliger i Aalborg.

Lejligheder Hus Rækkehuse Værelser Studieboliger