Top banner

Studieboliger i Sydhavnen

Find studieboliger i Sydhavnen i København. Vi får nye studievenlige boliger hver dag. Opret dig nemt og hurtigt

Filtrer din søgning

Filtrer din søgning

  • {{location.code}} {{location.name}}
  • {{location.code}} {{location.name}}

Sorter søgning

Boligtype

  • {{type.name}}

Pris

Værelser

Areal

Andet

  • Husdyr tilladt
  • Ubegrænset lejeperiode

Vi fandt {{propertiesCount}} ledige lejeboliger på denne søgning.

Studiebolig i Sydhavnen

Er du studerende i København eller har tænkt på at finde en studieplads på et universitet i storbyen? Så kan du finde alle ledige studieboliger i Sydhavnen her på BoligDKs boligportal. Vi har samlet alle ledige studieboliger i Sydhavnen ét sted, så det er nemt for dig at få et overblik over dine muligheder. Find din næste drømmebolig lige her!

 

Studieboliger – skal jeg gå på en uddannelsesinstitution?

Det er populært for unge mennesker at flytte i en studiebolig, når de skal i gang med at studere. Men skal man være indskrevet på et universitet eller en anden institution, for at kunne bo i en studiebolig? Ikke nødvendigvis. Vi har samlet boliger under navnet ’studieboliger’, da de er kendetegnet ved en lavere husleje og en lille lejlighed. Nogle af vores boliger kræver, at man er indskrevet på en uddannelsesinstitution, mens andre boliger er studieboliger på grund af den lave husleje. Dermed er det ikke et krav, at du er studerende! Det vigtigste i din boligsøgning efter en studiebolig er blot, at du er hurtigt ude. De er meget eftertragtede og forsvinder hurtigt fra markedet, så det er bare med at komme i gang med at få skrevet til udlejere og sende din ansøgning afsted.

 

Spørgsmålet om husleje vs. beliggenhed

Det er vigtigt at du gør dig klart, om du ønsker at bo tæt på uni, men betale en højere husleje, eller om du kan indfinde dig med at bo længere væk fra uni, men samtidig have muligheden for at finde en bolig, der har en lavere husleje. Jo længere væk fra centrum og universiteterne, jo bedre er mulighederne for at finde en bolig, som har en lavere husleje. Du skal dermed gøre dig klart, hvad der er vigtigst for dig.

 

Vi hjælper dig igennem din boligsøgning

Vi er sat i verden for at hjælpe dig med at finde din drømmebolig! Hvad end det er en studiebolig, et hus, en lejlighed eller et kollegieværelse, så ønsker vi at du finder en bolig, som passer til dig og dine kriterier og krav. BoligDK er mellemleddet mellem dig som lejer og udlejer, så du nemt, sikkert og trygt kan skabe en relation til udlejer og forhåbentlig erhverve dig en lejebolig indenfor kort tid. Du skal føle dig tryg i hele processen, og derfor står vi bag dig hele vejen. Som lejer kan du altid skrive til os, hvis du har spørgsmål eller føler dig utryg ved en udlejer. Så sørger vi for at følge sagen til dørs.